Bugaboo Cameleon³ Classic Grey Melange

Vorige Artikel 31 van 120 Volgende
€ 959,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Bugaboo Cameleon³ Classic Grey Melange

 

Bugaboo gaat terug naar zijn roots met deze prachtige Classic collectie. De Classic collectie doet oude tijden herleven, maar dan met hedendaags comfort.

De Bugaboo Cameleon³ is een handige, veelzijdige en vakkundige kinderwagen. Net als een echte cameleon, past de Cameleon³ zich moeiteloos aan de omgeving aan. Zo kun je de wagen, met een wakker of slapend kind, zowel op verhard als onverhard terrein laten rijden, welke weersomstandigheden zich ook voordoen. Het zitje, de duwbeugel, je kunt het zo gek niet bedenken of het is verstelbaar naar gelang jouw steeds veranderende wensen. Dat maakt dat je altijd de meest geschikte kinderwagen bij je hebt!

Bugaboo Classic Sand.

De Cameleon³ is een verbeterde versie van de in 2005 gelanceerde Bugaboo Cameleon. Was deze wagen al het neusje van de zalm, de Cameleon³ helemáál. Op het eerste gezicht lijken beide wagens hoegenaamd hetzelfde. Aan het uiterlijk vallen enkele subtiele verschillen op, zoals de zilveren button op het frame. Deze is bij de normale Cameleon glimmend, en bij de Cameleon³ niet. Maar natuurlijk zitten daarin niet de belangrijkste verschillen. Deze moeten eerder gezocht worden op het gebied van functionaliteit en veelzijdigheid. Zo kan de kinderwagenbak van de Cameleon³, in tegenstelling tot die van de gewone Cameleon, helemaal plat gevouwen worden. Dat is heel praktisch als de wagen in een kleine auto meegenomen moet worden of in een kleine ruimte moet staan. Bovendien is het inklappen van de Cameleon³ nu makkelijker dan ooit. Met slechts één   beweging kun je de wagen in- of uitklappen. Mocht je dat willen, dan kun je de kinderwagenbak en het zitje nu geheel onafhankelijk van het frame gebruiken, zodat het een gewone stoel of wieg wordt. Verder is het frame nu nóg duurzamer. Dit betekent dat deze wagen er helemaal op ingesteld dat je 'm ook voor je tweede of derde kind gebruikt. En dan het laatste, zeker niet onbelangrijke verschil: het boodschappenmandje is een stuk ruimer dan -ie al was

© 2012 - 2019 Baby & Trends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel